Jag heter Robin Pettersson och erbjuder tjänster inom fotboll


Min expertis inom fotboll har jag fått genom att varit tränare i 20 år. Utbildningsmässigt har jag gått SVFF´s Elite Youth Pro, den högsta utbildningen man kan ha i Europa inom ungdomsfotboll och Advanced som är den näst högsta utbildningen inom SVFF för seniorer. Jag har under mina 20 år som tränare lärt mig enormt mycket genom samtal och möten med såväl Janne Andersson, Martin Sjögren, Sören Cratz, Tony Martinsson, Daniel Lindal och Michael Bornehav.

Min stora passion i livet är fotboll och för mig är det lika roligt att se utvecklingen hos spelaren oavsett om det är herr-, dam-, eller ungdomsspelare.

Jag startade det här företaget för att kunna hjälpa så många som möjligt att nå sina drömmar genom att erbjuda riktigt bra fotbollsutbildning. En stor del i min träning är de tekniska färdigheterna, såsom driva, dribbla, skjuta, passa, finta, medtag, mottag, nick och volley. Under träningspassen finns också inslag av koordination, motorik, spänst och snabbhet.

En viktig del för oss tränare är att förstå att allt börjar med människan och ju snabbare hen blir självständig, desto snabbare kommer utvecklingen. En del för att minska den stress som många gånger finns i barn och ungdomars vardag är att jag från Fotbollskonsulterna i Östergötland kommer ut till spelarna, så att dom inte behöver resa långt för bra fotbollsträning.

Tränarkarriär:

- 2004-06 LFC Dam, Kenty DFF
- 2007-10 Mjölby AI Herr
- 2011 Grebo Herr
- 2012-14 IFK Norrköping U16/U17, 2år på heltid
- 2015-16 LFC F19
- 2017 Åtvidabergs FF
- 2018 Grebo IK Herr
- 2019-20 Stångebro United U15